Waarom coniferen/heesters

Waarom coniferen?

Coniferen zijn in de tuin de ondersteuning van het geheel aan flora. Welke planten televisieprogramma’s en tijdschriften ook promoten; coniferen vormen een tijdloze basis. De harde plantensoorten doorstaan alle seizoenen. Juist in landen waar de winters streng zijn, doen coniferen het heel goed. Daar komt bij dat Nederland een kwekerijland is. De omstandigheden zijn er optimaal voor het kweken van deze plantensoorten.

Het assortiment aan coniferen is heel breed bij De Bloemenkampen. Het beantwoordt aan een brede vraag. In Noorwegen bijvoorbeeld, is veel vraag naar ‘platgroeiers’. Daar krijgen coniferen een plek langs de schutting. In Duitsland kiest men liever voor een coniferenheg. In Rusland is de conifeer – net als andere planten – vooral een statussymbool.

Waarom grote potten?

De Bloemenkampen kiest voor het kweken van planten in grote potten om zich te onderscheiden van andere coniferenkwekers, die alleen in kleine potjes kweken. Er is namelijk ook veel vraag naar grotere coniferen. Niet iedereen heeft het geduld de planten zelf (verder) te laten groeien. Groei kost namelijk tijd. De Bloemenkampen neemt die tijd en biedt de finest green quality.

  • rgh-img
  • rgh-img1

Direct contact

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.

 
Uitgelicht product

Platycladus orient

» meer over dit product