Over ons

Europa’s beste coniferen in grote potten

De Bloemenkampen wil de beste zijn. Europa’s beste in het kweken van coniferen in grote potten, om precies te zijn. Want om ergens in uit te blinken, is het belangrijk te durven kiezen. Specialisatie is een belangrijke stap in het bereiken van de finest green quality die De Bloemenkampen biedt.

Wat wil de klant?

De Bloemenkampen weet dat er naast ambitie, passie, vakkennis en wilskracht meer nodig is om de beste te zijn. Een bedrijf moet zijn klant kennen, weten wat die klant wil en daar aan beantwoorden.

De keuze voor specialisatie in coniferen in grote potten komt niet uit de lucht vallen. Veel coniferenkwekers leveren planten in kleine potjes; potjes van 1.5, 2 of 3 liter of hooguit 4 liter. Maar niet iedereen kan het geduld opbrengen een plant zelf (verder) te laten groeien. Daarom beginnen de potmaten van De Bloemenkampen bij 5 liter. De (export)markt vraagt ernaar.

Gemak dient de mens

De specialisatie van De Bloemenkampen betekent niet dat het bedrijf vaak ‘nee’ verkoopt. Wat het bedrijf doet, doet het goed. Het assortiment aan coniferen en ook heesters is daarom heel breed. Er zijn honderden soorten verkrijgbaar en ook voor mixkarren kan de klant bij De Bloemenkampen terecht. En omdat één laadadres praktisch is voor de klant, vult De Bloemenkampen de bestelling elders aan wanneer het niet alles zelf in huis heeft.

Webshop

Met een webshop die realtime de voorraad van het bedrijf weergeeft, gaat De Bloemenkampen zelfs nog een stap verder in het gemak voor de (eind)klant. In de webshop is steeds de actuele voorraad van het bedrijf te zien, die wijzigt zodra er een bestelling geplaatst wordt.

Moderne kwekerij

De wensen van de klant kennen is één ding, daar op anticiperen is een tweede. Want het opbouwen van een voorraad coniferen in grote potten kost veel tijd en vergt kapitaal. Dankzij vakkennis en ervaring slaagt De Bloemenkampen erin de specialisatie tot een succes te maken. Door efficiënt te werken. Met de beste apparatuur en uitstekend opgeleid personeel. In de moderne kwekerij in het Nederlandse Nunspeet bouwt De Bloemenkampen voldoende voorraad op van de finest green quality. Ook als de vraag in de toekomst toeneemt.

Direct contact

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.

 
Uitgelicht product

Platycladus orient

» meer over dit product